Nasveti in razmišljanja

Čeprav računalnik in spletne tehnologije uporabljamo vsak dan, se vedno najdejo pasti, v katere lahko zaide nič hudega sluteči uporabnik. Zato z nasveti in razmišljanji pomagamo uporabnikom interneta do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu.

NASVETI IN RAZMIŠLJANJA

Odnos odraslih do digitalne tehnologije, vpliva na to, kako digitalno tehnologijo uporabljajo otroci!

Z našimi informativnimi članki ne samo, da boste pridobili globoko razumevanje te ključne tematike, temveč boste tudi deležni praktičnih nasvetov in smernic, ki vam bodo pomagali izboljšati vaš odnos do digitalne tehnologije. Skozi naše vsebine boste spoznali, kako bolje usmerjati svojo uporabo digitalnih naprav in platform, kako razvijati zdrave navade ter kako se zaščititi pred potencialnimi tveganji na spletu.
Kliknite spodaj in se podajte na pot raziskovanja in izobraževanja v svetu digitalne tehnologije!

Uporabnikom spleta pomagamo do ključnih znanj, ki so v dobi digitalne tehnologije nujna za varno, odgovorno in učinkovito brskanje po spletu. Z različnimi izobraževalnimi programi želimo zgraditi varne, prijazne in etične temelje za digitalno življenje vsakega posameznika. Pridružite se nam pri zagotavljanju varnega in odgovornega brskanja po spletu!

  • Članki po veščinah

  • Članki po oznakah